Featured Slider

Moisture Lock Day Cream



Nak guna mereka berdua pon boleh.

Sebelum ada Moisture Lock Day Cream ni, saya sentiasa menggunakan Night Cream.

Kerana mahukan kulit saya kekal lembap, saya mengoleskan juga YOUTH Night Cream. Ini kerana YOUTH Night Cream ada kolagen dan sumber yang melembapkan kulit dari dalam.

Tetapi setelah Moisture Lock Day Cream ini muncul, krim ini sentiasa “menghiasi” kulit saya. Dan im LOVING it.

Terasa kulit dijaga dengan baik. Kulit rasa basah-basah saja ๐Ÿ˜

Age Defense Moisturizer SPF 50.
Moisture Lock Day Cream.
Dua kombinasi yang wajib anda ada.
๐Ÿงด❤️






Sedekah paling berharga.

Semasa di kelas tadubbur pagi tadi, ustaz ada kata sesuatu yang buat ku lebih terbuka minda.

Seseorang yang ada ilmu, harus share ilmu kepada masyarakat.

Kerana ilmu yang di share adalah amal jariah. Amal jariah pahala sepanjang masa.

Seperti Ibnu Sina, ilmu perubatan. Sehingga hari ini ilmu perubatannya dipergunakan oleh seluruh dunia.

Sedekah yang paling tinggi adalah ilmu pengetahuan.

Fakta KULIT.

Fakta1.
30,000 sel kulit mati boleh “hilang” dengan sendirinya setiap seminit.

Fakta 2.
3.4 auns cecair peluh dirembeskan setiap hari.

Fakta 3.
Wanita menghabiskan purata 20saat untuk mencuci muka.

Fakta 4.
Kulit boleh detox dengan sendiri nya.

Hebatkan kuasa Allah SWT.

#SaintisCantik
#RatuYouth
#Detox101

Peluang bisnes Shaklee

๐Ÿ”ฅTOP DISTRIBUTOR AREA SELANGOR dan KUALA LUMPUR๐Ÿ”ฅ

PELUANG BUAT DUIT RM 25,000 setahun.

Bagi yang sudah bekerja makan gaji, peluang rm25,000 pendapatan tambahan dah seronok kan? ๐Ÿ†

Tak cukup? Boleh saja buat rm25,000 sebulan.

Hai insan hebat.
Anda tercari-cari peluang untuk menambah pendapatan?

Masih mencari-cari bisnes yang sesuai untuk anda?

Anda surirumah? Surirumah jana pendapatan 5 angka sebulan?Dari rumah sahaja? Jangan risau.

Telah ramai surirumah telah membuktikan bahawa ia terbukti berjaya. Senang sangat!

Mari saya kongsikan kriteria syarikat yang mampu merealisasikan impian anda.

• Syarikat yang kukuh kewangannya. Lebih meyakinkan ia telah tersenarai dalam bursa saham antarabangsa.

• Syarikat yang telah bertapak di persada dunia lebih 100tahun.

• Syarikat yang mempunyai kewangan yang kukuh.

Apa nama syarikat yang saya cerita ini?

Semestinya Shaklee.
Ya, Shaklee telah lama bertapak di dunia. Nama nya begitu gah dipersada antarabangsa.

Bagi ahli Shaklee, Shaklee menawarkan 3C.

Cash
Car
Convention

CASH.
Bagi ahli Shaklee yang layak mendapat bonus, bonus di bayar pada setiap 15hb setiap bulan. Tanpa ada masalah tunggakan. Dan paling best, terus masuk akaun bank peribadi tau.

Cash yang dimaksudkan adalah bonus peribadi, bonus berkumpulan hingga peringkat ke 6.

Cash boleh dari 2 angka hingga ke 6 angka.
Ini adalah kenyataan.

CAR
Ahli Shaklee mampu beli kereta  hanya dengan payslip Shaklee semata-mata.๐Ÿš– ini cerita benar.

Saya sendiri membeli kereta Jazz dan myVi menggunakan payslip Shaklee.

Shaklee tidak memberikan kereta kepada mereka yang layak, tetapi Shaklee memberikan “duit untuk membayar kereta”.

Kereta apa? Pilihan masing-masing.

CONVENTION.
Anda akan dapat mengikuti percutian mewah ke luar negara bersama leaders hebat Shaklee secara percuma! Anda boleh bawa suami, keluarga dan ibu ayah juga.

Kemana Shaklee sudah bawa leaders hebat ini? Japan, Mediterranean Cruise, Italy, Bangkok, Langkawi, Sabah, Jordan, Abu Dhabi, Mekah dan Madinah serta banyak lagi tempat lain.

Kenapa bisnes Shaklee terbaik  untuk anda??

Produk yang hebat  dan berkualiti serta mempunyai ujian klinikal yang membuktikan produk Shaklee selamat, berkesan dan semulajadi.

Menjalani ujian klinikal bertaraf antarabangsa.

Produk mudah dijual dan mudah didapati. Kebanyakkan pelanggan akan repeat order.

Produk yang popular dan sentiasa menjadi bahan carian no 1 di internet.

Anda hanya memerlukan RM 75 untuk memulakan perniagaan.

Anda akan diberi bimbingan dari mentor secara percuma disetiap langkah dalam memulakan bisnes.

Anda akan berada dalam golongan team members yang supportive dan positif.

Anda berpeluang kembangkan bisnes sehingga 7 angka tanpa modal wang ringgit.

Anda boleh wariskan bisnes kepada orang tersayang.

Bisnes flexible yang hanya melalui telefon dan lepak-lepak santai. Anda boleh jana pendapatan yang sangat lumayan dimana-mana sahaja.

Kelas bisnes percuma secara online. Boleh belajar dimana saja anda berada. Kelas dan seminar yang on-going yang akan diberitahu dari masa ke semasa.

Kelas training produk secara percuma. Setiap sebulan tau. Dan ia berada di lokasi sekitar anda.

Mari lah wahai insan-insan hebat kita sama-sama menjalankan perniagaan Shaklee.

http://www.wasap.my/60126647809

Detox Kulit

Bagaimana nak detox kan kulit kita dengan betul dan cepat?

Jeng jeng jeng

#SaintisCantik
#RatuYouth
#Detox101

Pencemaran kulit.

Jom kenali pencemaran yang mengakibatkan kerosakan kulit.

1• Pencemaran udara. Udara mengandungi PAHs (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons) dimana ia boleh menyebabkan kanser kulit, kulit menjadi sangat kering, radang kulit, kemerah-merahan, kulit menjadi kendur kerana hilang elastin dan kulit menjadi gelap.

2• Merokok. Menghisap sebatang rokok boleh memberi masalah kepada pengaliran darah di kulit selama 90 minit. Padan la orang hisap rokok tak berseri ๐Ÿคญ

3• Stress. Bila mana stress, penghasilan sebum atau minyak kulit meningkat. Juga kulit menjadi merah dan kitaran sel kulit untuk diperbaharui bertambah lama.

4• Penggunaan produk penjagaan wajah dan make up yang tidak betul dan juga tinggi dengan bahan kimia, boleh membuatkan kulit menjadi tidak berseri, kusam dan gatal-gatal.

#SaintisCantik
#RatuYouth
#Detox101

Masalah kulit kronik

Exclusive testimoni dari customer.

Masa raya Farah Aenie bawa balik 2 tiub Herbal Blend ke Kota Singa.
Katanya untuk cousin nya yang mengalami kulit kering dan menggelupas.

Nampak pon sangat sakit dan pedih.

Nak basuh pinggan pun fobia.
Nak bersalaman dengan orang pun malu.

Gambar tangan yang cantik licin itu dikirimkan Jumaat pagi. 

Licin sungguh tangan dia.Dan minta lagi 2 tiub. Seram gamaknya bila stok habis.

Tak keruan pula rasa kan.

Bila kulit dan cantik dan tak pedih macam tu, seram pula masalah lama datang kembali.

Krim bukan mahal pon. Rm30+ je.

Tapi kesannya macam telan ubat rm300+ steroid kan.

Krim serbaguna yang sangat laku MJ jual.
Macam pisang goreng panas.

Everyhome, 1 Herbal blend tiub.
You will never know whenever you need it.

Yang rasa berdosa kalau tak share dengan u ols,

Izura Mohamad Sobri