Featured Slider

MACAM MANA NAK CANTIK?

Bila orang tanya
MACAM MANA NAK CANTIK?

“Nak makan apa ye kalau nak cantik?”

For me, kita start conversation dengan merapu dulu. Soft sell gitewww.

“Makan je apa saja. Jangan makan hati sudah. Nanti muka tak berseri”😜

*************
Anda sendiri tahu keadaan kulit wajah sendiri.

Better or worse or worst.

Kadang-kadang kan, bab duta produk. Ambil yang dah sedia dari lahir comel. Kita yang kelabu asap ni terkebil-kebil nak jadi putih comel sepuk macam dia.

Its okay my bebehs.

“You are beautiful in your own way.
But you just have to know the right way.”

Tapi, Tiada short short cut.

Dan beringat, semakin berusia, kulit semakin hilang “seri”.

“Dont take things for granted.”

Penggunaan kata CANTIK LUAR, CANTIK DALAM itu ada benarnya.

Tepek krim dan make-up saja tak cukup untuk kelihatan cantik.

Makan supplement saja tak cukup untuk kelihatan berseri.

“Make it balance”

#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#mamaCOOL

Vitamin E

Makanan yang kaya dengan VitaminE

• Biji Matahari
• Kacang Almonds
• Hazelnuts
• Wheat Germ
• Mangga
• Avocado
• Brokoli
• Spinach atau Bayam
• Kiwi
• Tomato
• VitaminE Shaklee

Tiba-tiba kan?
Tapi betul, ini fakta 😘

#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#mamaCOOL
#SaintisCanti

VitaminE.



Apa kebaikannya? Selain dari kulit yang cantik?

Tahukan anda, vitaminE jika diambil dengan cara pengambilan supplement, boleh membantu dalam penyakit jantung dan masalah saluran darah.

Contoh lain, masalah sakit dada, tekanan darah tinggi, saluran darah tersumbat.


#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#mamaCOOL
#SaintisCantik