Radiance C+E.


Mesti ada result positif. Mesti punya. Sebab produk power..
Kalau markah periksa 20% tu tak bagus kan. Tapi untuk krim macam ini, padu beb!
#YouthbyMJ

Radiance C+E ini power.


POWER sebab ia 20% kepekatan VitaminC dan VitaminE tau.
20% tau..
Kalau pergi klinik dan cucuk, 5% je u ols! Apa barang! Ciputttt..lagi pon kalau tak sesuai dengan diri bab cucuk ni, jadi lagi teruk. Erkkk!
#YouthbyMJ

Radiance C+E

Bila nak guna Radiance C+E?

Bila kita ada jeragat dan bila kita ada keinginan nak terlebih cantik.

Tetapi penggunaan Radiance C+E ini bergantung kepada usia.

Saya akan ajar cara guna kalau dah ada ye.

#YouthbyMJ

Kepentingan guna pelembap.


MOISTURIZER IS EVERY GIRL'S
BEST FRIEND πŸ’Ž

Tak ada pelembap, rasa hari tu macam tak indah.

• Kenapa kita perlu pelembap wajah?

~ Supaya kulit kita nampak bertenaga dan tak lesu. Kulit pun perlu tenaga tau. Kulit happy, kita pon happy. Orang yang tengok kita pon happy.

~ Pelembap juga buat kulit kita sihat. Semakin berusia, kulit kita makin kering dan tidak bermaya. Tak cukup air nak support kulit dari kelihatan lebih kendur. Sebab tu kita perlu pelembap.

~ Kulit kering akan menyebabkan jeragat. Itu betul.. jeragat akan ada bagai cendawan tumbuh selepas hujan 😜 jeragat nak ada senang, nak hilang punya payah tau.

~ Nak make up kita tampak cantik, pelembap juga la jawapannya. The basic in make up. Jangan terus tepek foundation tau. Tak naik seri u ols.

For me, my favourite is always pelembap. Even after solat Zuhur dan Asar di pejabat, even duduk rumah seharian.





#DoozyBeauty