Tips kurus lagi.


“Zura, akak tengok kau kurus sikit la. Kau tak cukup makan ke?”
(Baca dengan intonasi orang Jawa Johor. Siap qalqalah, Hamas dan mad)
“Ye ke kak? Yey! Berjaya la saya makan roti je”
(Gurau je sebenarnya)
“Eh kau ni. Apa makan roti je. Datang la kedai abang akak. Makan satay dengan nasi ayam. Sebut je nama akak ha. Diskaun la kau dapat”
(Masih loghat jawa please! Tapi kali ini tambah idgham sikit)
Haihhh.. macam tahu-tahu je kegemaran MJ adalah satay. I LOVE satay!
Btw, ini lah teman Mamajura tau. Cinch Tea.
Super power and i like it.
Pakar kata, nak kurus dan bakar lemak cepat, minum green tea 🍵 kan? Sama la macam kes Cinch Tea ini.
Sebab apa, sebab ia Cinch Tea
•meningkatkan metabolisma•&•memberi tenaga.
Dalam masa yang sama membakar lemak dengan cepat dan berkesan.
Kandungan Cinch Tea ini
•Teh Hijau
•Teh Merah
• Teh Putih
Bukan Kuning tau. Kalau kuning tu namanya bertukar, jadi teh traffic light. 😜
Siapa nak try sepeket, roger me 0126647809