new team member ;)


Me with these two lovely couple.
Kitaorang pergi umrah sama-sama. 2013. Balik umrah pon ada jumpa sebab mamajura masa tu pass inner tudung. Then tak jumpa dah.
2018 baru bertentang mata lagi.
Berborak dengan kak Izan masing-masing cakap macam bertih jagung. Semua benda nak cerita. Berebut nak cakap dulu. Lain kali kita kena ambil nombor giliran ye kak 😜
Masa tak banyak. Tapi cerita tak habis. Bagi lagi 3 jam pon boleh.
Sampai kat parking pon sambung lagi. Nasib parking kat HQ free. Kalau tak mesti kena extra charge dah 😋
Semoga kakak dan abang mendapat kebaikan.
Nota kaki : Doktor kena study bulu hijau balik ni. Dah jadi doktor pon kena paksa study lagi.