My Lipstick collection


Tadi tengok live Nana Mahazan. Suka sangat dengan lipstick collection Nana.

Walaupon kita belum ada kekuatan nak beli yang mahal dan semua jenis warna.

So, i ols pon nak mula la letak lipstick dalam bekas macam ni. Kita start small then baru boleh beli bekas kat Spotlight macam Nana.

Actually ada lagi, tapi ada yang dah dirembat orang 😜
Lepas ni Mamajura nak buat inventories la.

NARS. MaryKay. Simplysiti. Palladio. Loreal. Maybelline. BodyShop

Ps/ Bekas mainan Adam. Mama keluarkan lego. Esok Mama ganti 😜