Vivix banyak gula?

Sempena bulan promosi vivix, i nak share 

'UJIAN KETULENAN VIVIX- 

UNTUK MEMBUKTIKAN VIVIX TIADA GULA'


Vivix dan supplement brand X

Vivix dan supplement X di biarkan di dapur dalam suhu bilik selama lebih 3 jam.
Semut berpusu2 ke supplement X tapi sekor pon tak ke vivix. Puas ku hasut semut g la kat vivix. Dah pergi kat vivix, tapi patah balik. Terus pergi semula ke supplement warna oren itu ;)
Tak menarik vivix ni pada semut sebab takda gula.

Padan lah vivix boleh memulihkan pesakit kencing manis.

semut oh semut




Vivix- warna merah
Supplement X- warna oren 

baca seterusnya di sini 

Pstt : post ini di Facebook saya dulu mendapat dalam 200 share.
I pon kagum dengan kuasa viral :)



PSSSTTTT : bulan ni promosi gempak Vivix
buy 6 free 1
buy 2 get 5% discount
free membership ok ;)