Siapa kata orang cantik tidak perlu supplement?



Hai semua ;)
Harap u ols tak terlepas keretapi yang promosi Collagen Shaklee buy 3 free 1
termurah di abad ini.
tak penah belaku buy 3 free 1 wooooo...
kes nya Shaklee kena memperbaharui lesen Collagen ini.
Pihak Shaklee dah habaq dah, setahun takde stok nanti.
nak cantik sepanjang tahun 2015? borong lah Collagen Shaklee ini ;)


Ready Stock buy 3 free 1

KEISTIMEWAAN COLLAGEN ini?
:: Di perbuat dari sisik ikan merah
:: penyerapan yang bagus


ANDA PERLU TAHU
:: rasa ikan yang minima
:: berbentuk serbuk dan senang larut
:: mix kan saja dengan orange juice, air ribena ke..


YE dok, sebut je collagen org mesti kata mahal dan untuk org cantik saja.
bagi saya mahal bergantung kepada kualiti dan isi kandungan collagen itu sendiri.
semua orang nak cantik, semua orang nak nampak presentable dan semua orang mahu sihat.
FYI, collagen ini bagus untuk orang sakit sendi juga. 

saya COD shah alam dan PJ.



Your trusted Shaklee Distributor
izura
0126647809