Zumba MambaZumba dan tercabut tapak kasut.


Hai u ols, 
Last Saturday is my 1st zumba class. Teringin nak pergi tapi most of the classes waktu malam. Memang agak MALAS nak keluar rumah balik bila dah balik rumah after work kan. Nak masak dan lepak-lepak kat rumah lagi relaxing setelah seharian penat kerja. ok, back to my 1st experience, Sebelum ni biasa dengan erobik class. Beza sangat erobik dan zumba ni. Coach Erobik akan biasanya ajar kita dulu steps erobik dan buat sama2. So, nampak cantik dan synchronize la. Tapi zumba ni boleh kata macam boh saja. Ikut saja coach buat apa. Menari je la sambil segala peluh jantan tu keluar mencurah-curah ke bumi. Semoga mendapan lemak yang telah lama termendap tu bergegar dan bergerak-gerak sudah. hahahahha. I rasa ada dalam 10 lagu di Zumba kan. Masuk lagu ke 5 i dah ke laut.

Sebelum start tu i minum CINCH TEA SHAKLEE. Belum Start dah mencurah2 peluh. oh ya, pagi tu tak breakfast apa pun, just minum ESP dengan mango juice. motip sangat kan??
Tengok resepi ESP i ;)


Cinch tea Shaklee.
nama pon energy Tea Mix. Memang fungsi mendetox sebaik mungkin.i Zumba di Madness studio
Lokasi Hakim Baru seksyen 7 Shah Alam. Belakang Pakli kopitim. Deret Khulafa Bistro.
Bukan area Jakel ye..


Queen of Zumba di Madness Studio.
i heran macam mana energy coach setinggi gunung.Posing Sebelum balik.
BEST!! nak datang lagi!!!
Adam Harith pon ada. Dia yang peluh bagai kalah orang Zumba. Masuk kereta muka sememe, terus tidur. Such a sporting  boy.Kasut i yang putih tu. Uzur dah rupa. Need to buy a new ones.
Tengah syok2 zumba, tercabut tapak ok!!
terus berkaki ayam ok.
hahahahahaah
Kes nya, Semangat berkobar2 nak zumba.Till next week. Nanti i update lagi kisah kali ke-2 zumba mamba.
dapat kasut baru ke tak kan???
*wink* *wink*


No comments