Performance Drink

Performance drink
:: mengekalkan bendalir dan cecair dalam badan
:: sesuai untuk atlet
:: sesuai untuk pesakit yang mengalami denggi
:: minuman tambahan untuk musim panas sekarang
:: pesakit yang mengalami diarrhoea (cirit birit)
:: pesakit yang mengalami morning sickness
Hanya
● bancuh dalam botol, isi air sejuk saja
● nak lagi sedap, mix dengan kordial oren atau manga



Tenaga dalam bulan ramadhan

Salam ramadhan semua..
Bulan ramadhan dan El-nino..
Kita perlu tingkatkn produktiviti dan energy dalam bulan puasa.
Bagi ibubapa yang ada anak kecil lagi memerlukan tenaga dan semangat yang tinggi.

Meh saya cerita tentang MIGHTY GEMs by SHAKLEE..
:: Energy Soy Protein
:: MealShakes
:: Performance Drink

●perut kenyang lebih lama

● kekalkan elektrolit dalam badan

●vitamin dan mineral yang lengkap

●mudah di sediakan

●sedap dan berkhasiat

Bole di amalkan pada waktu sahur, berbuka dan moreh..
Bagi ibu yang bangun pukul 3 atau 4 pagi untuk mengepam susu, lepas pam bole minum se dasss ESP. Kedap perut la katakan..

Jika anda memerlukan cepat, bole call saya 0126647809.
COD UM, PPUM, TTDI jaya

Izura

Basic Class Shaklee

Bertempat di De Palma Hotel Seksyen 19 Shah Alam pada 23jun2014.. geng Shaklee bawah Master Laila ada menganjurkan Basic Class bagi pengedar baru dan lama pon ada juga sebab mahu meng're-fresh' kembali mana2 ilmu marketing yang lupa..
Kelas sangat sempoi dan santai..
Breakfast dan lunch disediakan di Cafe Hotel. Ala2 glamour gituuu..
Kebanyakkannya suri rumah tangga atau WAHM. Mereka membawa anak dan ada speaker yang mengendong anak sambil memberi ilmu..
Join My Team
cikgu + stroller + anak murid

anak murid +  stroller + anak2




Btw, health makes you pretty
Izura
0126647809

4tahun penyusuan susu ibu

Salam perkenalan semua..
Saya nak share pasal penyusuan susu ibu.
My boy Muhammad Adam Harith september 2014 ini genap 4tahun usia boboi saya.. masih juga mahu menyusu badan. Katanya "mama ada susu"

Apa yang penting
:: semangat yang tinggi
:: badan mesti sihat dan bertenaga
:: sokongan dari keluarga terutama suami
:: ilmu tentang penyusuan
:: bagi ibu berkerjaya, jangan lupa waktu pam susu ibu. Dan tahu cara2 nak menyimpan susu ibu.
:: kalau bole bagi ibu bekerjaya, pam every 4hours.


Mitos
* buah dada kecil, takde susu
* buah dada besar, banyak susu


Seronok tak menyusu badan ni, antara kebaikannya
:: anak sihat dan jarang demam
:: jimat duit tak payah beli susu tepung
:: pergi jalan tak payah bawa bekal thermos atau susu tepung. Selak saja :)
:: bonding time dengan anak lebih berharga
:: kita dapat lihat pada anak. Sihat. Aktif dan ceria.


Apa yang penting supply and demand.
Bila ada demand, ada stimulation, meriah la susu.







Btw,
Health makes you pretty
Izura
0126647809

JOIN MY TEAM

Nak Tahu Cara Untuk Bebas Hutang, Jadi Boss, Ada Rumah Sendiri dan Bayar Cash, Holiday Anytime dengan Business Class MAS dan Boleh Jaga Anak Sendiri Di Rumah?

Click Link ni:


Faedah Menjadi Ahli Shaklee
·         Jimat sehingga 26% untuk setiap kali purchase
·         Dapat cash back bonus lagi kalau lebih RM330
·         Lagi banyak beli, lagi banyak cash bonus akan dapat sehingga 21%
·         Tak perlu maintain pembelian pun
·         Boleh kerja dari rumah, tengok anak membesar depan mata untuk yang nak buat bisness Shaklee secara serius. Itulah yang saya buat J. Flexible dan buat online je.

How to Join (plus dapat Business Kit lagi)
·         Percuma dengan pembelian RM 650   ATAU
·         Bayar RM75 seumur hidup
Call saya sekarang/Wassup pun boleh di 012 6647809 Izura
“Apa yang membezakan orang Berjaya adalah dia sentiasa ambil peluang dan BUAT TINDAKAN TERUS TANPA TANGGUH"




Alfalfa part 2





Alfalfa adalah tumbuhan semulajadi yang boleh dimakan atau digunakan untuk tujuan perubatan.

Alfalfa, makanan tambahan yang mengandungi alfalfa dan spermin ditanam tanpa bahan kimia . 

Setiap botol mengandungi 700 tablet atau 330 tablet, dan dos standard yang disyorkan adalah 10 pil setiap hari. 

Alfalfa tidak terbukti untuk mencegah atau menyembuhkan apa-apa penyakit, dan anda perlu sentiasa menyemak dengan doktor anda sebelum menggunakan makanan tambahan.



Kebaikan Alfalfa *
Kalsium Tambahan
Mengambil makanan tambahan alfalfa boleh meningkatkan pengambilan kalsium, yang penting untuk kesihatan yang baik umum dan untuk mencegah osteoporosis di kalangan wanita. Setiap hidangan harian Kompleks Alfalfa Shaklee mengandungi 300 mg kalsium, yang kira-kira bersamaan dengan satu gelas susu.

Menopaus
Alfalfa boleh melegakan beberapa gejala menopaus, menurut University of Michigan Sistem Kesihatan. Alfalfa mengandungi flavones dan isoflavon sama dengan yang terdapat dalam soya, yang mungkin mempunyai kesan seperti estrogen yang sederhana. Kajian saintifik telah tidak terbukti manfaat menggunakan alfalfa untuk merawat gejala menopaus , tetapi penyokong produk semula jadi, seperti Shaklee, percaya bahawa produk ini boleh membantu.

Kawalan Kolesterol
Makanan tambahan Alfalfa, seperti Kompleks Shaklee Alfalfa, boleh menurunkan paras kolesterol anda. Universiti Michigan Sistem Kesihatan melaporkan bahawa saponin dalam alfalfa boleh menghalang penyerapan kolesterol dan menghalang pembentukan plak pada arteri. Walau bagaimanapun, memakan sejumlah besar alfalfa dipercayai yang perlu bagi keputusan ini juga boleh menyebabkan kerosakan kepada sel-sel darah merah.
(limit 1 hari maximum 10tabs)

Pencegahan Kanser
Kompleks Alfalfa Shaklee mengandungi sejumlah besar klorofil, yang boleh membantu untuk mencegah kanser. Menurut Linus Pauling Institut di Oregon State University, klorofil boleh menyekat pembangunan tumor kanser, tetapi sumber-sumber pemakanan biasa klorofil tidak biasanya mencukupi untuk mencapai keputusan ini . Tambahan seperti Kompleks Alfalfa Shaklee boleh membuat ia lebih mudah untuk mengambil jumlah yang lebih besar klorofil.



Fakta Menarik *
Alfalfa kaya dengan protein,asid amino,klorofil,serat,15 zat galian,10 vitamin,8 enzim dan fitokimia.
10 biji alfalfa = segelas susu

Ringkasan

:: Mencuci hati,darah dan usus:  mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menghilangkan toksin,membersihkan hati,kolon,darah dan mencantikkan kulit dan otot

:: Melawan alahan: memperbaiki masalah kulit,dan hidung sensetif,kurap,bau badan dan kulat air.

:: Memperbaiki masalah saluran penghadaman ( sembelit)

:: Menyingkirkan lemak dan kolestrol (hanya alfalfa sahaja mengandungi saponin,seperti span yg bertindak sebagia serat yang menyerap kolestrol)

:: Melawan tumor

:: Melegakan keletihan

:: Mencegah/ merawat atritis

:: Membantu dalam penyusuan susu ibu

:: Membantu menurunkan berat badan








Btw, Health makes you pretty
Izura
0126647809



Alfalfa part 1



Alfalfa Complex merupakan Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam tahun 1950an.


Fakta menarik *
: Alfalfa adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan nutrien.
: Akarnya mencecah ke bawah sedalam 20 kaki ke dalam tanah untuk mencari  nutrien dan     mineral. 
: Daunnya mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses semula jadi fotosintesis


Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik ditanam di California, bagi memastikan pelbagai nutrien, termasuk kalsium, fosforus, dan magnesium, serta klorofil, bioflavonoids, zat galian dan vitamin.
Tidak mengandungi racun kulat, bacteriocides, hormon sintetik, pengawal selia pertumbuhan, atau bahan kimia. 







Fakta menarik *
Setiap tablet mengandungi 300 mg kalsium, kira-kira sebanyak dalam segelas susu.

Info Tambahan *

wanita Hamil, penghidap SLE tidak di galakkan mengambil Alfalfa.



Btw, Health makes you pretty
izura
0126647809






B Complex by SHAKLEE

Vitamin B Complex by SHAKLEE

Kenapa memilih VitaminB SHAKLEE?
1.                  Mengandungi kesemua 8 vitamin (vitamin B1 (thiamine), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (Pantothenic asid), vitamin B6 (pyridoxine ), Biotin, asid folik, dan vitamin B12 (cyanocobalamin) seperti yang disarankan oleh RDA.
2.                  Mengandungi 100% RDA untuk asid folik dan biotin



Para Saintis Shaklee telah mencipta asid folic secara semulajadi yang pertama di dunia dengan kadar keboleh serapan (bioavailability) yang sgt tinggi dan semulajadi. Ini kerana asid folic yang semulajadi tidak mudah untuk diserap oleh tubuh.

Note: 99% asid folik yg terdapat dalam pasaran bersifat sintetik.


Q: Apakah kegunaan vitamin B kompleks ?

A: Vitamin B Kompleks terdiri daripada semua vitamin larut air, kecuali vitamin C dan terdiri daripada vitamin B1 (thiamine), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (Pantothenic asid), vitamin B6 (pyridoxine ), Biotin, asid folik, dan vitamin B12 (cyanocobalamin). Kompleks vitamin  untuk membantu dengan penyembuhan luka, kudis,  jerawat, memberi tenaga, gatal-gatal, asid dalam perut / senak / pedih ulu hati , dalam kombinasi dengan terapi penggantian hormon untuk mencegah osteoporosis, sindrom pra-haid, tekanan, dyskinesia tardive, dan vitiligo. Menurut Institut Kesihatan Kebangsaan, cara terbaik untuk mendapatkan vitamin cukuplah untuk makan diet yang seimbang dengan pelbagai jenis makanan. Dalam beberapa kes, satu multivitamin setiap hari mungkin diperlukan untuk kesihatan optimum. Terdapat banyak rumusan dan kombinasi berbeza vitamin dan mineral. Keperluan untuk vitamin suplemen dan pilihan persediaan vitamin yang paling sesuai boleh bergantung kepada banyak ciri-ciri pesakit tertentu. 

Manfaat utama Vitamin B Complex

- Menukar makanan kepada tenaga : membantu penghadaman,menukar lemak,karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan\ kelesuan

- Melawan tekanan: memastikan kesihatan fungsi saraf


- Membantu tumbesaran: menggalakkan tumbesaran yg sihat dan normal bagi bayi dan kanak2.(sesuai untuk wanita hamil)


- Membantu masalah kulit kepala,kelemumur,rambut gugur,beruban dan mengekalkan kesihatan rambut


- Mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan,dan meningkatkan memori dan daya ingatan


- Mencegah anemia: membantu pembetukan sel darah merah yang sihat dan antibodi,merangsang sirkulasi darah dalam tubuh,merendahkan paras sistin untuk kesihatan kardiovaskular

: merawat atau mencegah sakit kepala,migrain,pening,keletihan,muntah2 

- Meredakan senggugut 


- Mencegah perlcche : dikenali sebagai rekahan mulut,mencegah jangkitan lidah dan nafas berbau


- Meredakan alahan






FAQ: 


Mengapa urin saya kekuningan selepas consume Vitamin B?

Answer: ini merupakan situasi normal kerana B Complex merupakan vitamin larut airdan ia mengandungi elemen kekuningan. Pada peringkat awal pengambilan,tubuh kita akan melakukan timbang tara terhadap kadar penyerapan,dan tahap kekuningan akan berkurangan dari masa ke semasa


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bolehkah terlalu banyak vitamin B5 menyebabkan sakit kepala?

Answer: Vitamin B5, juga dikenali sebagai asid Pantothenic, secara meluas yang terdapat dalam kedua-dua tumbuhan dan haiwan termasuk daging, sayur-sayuran, bijirin, kekacang, telur, dan susu. Ia juga merupakan sebahagian daripada kompleks vitamin tambahan B. Vitamin B5 adalah penting untuk badan kita dengan betul menggunakan karbohidrat, protein, dan lemak dan untuk kulit yang sihat. Ia mempunyai kegunaan dilaporkan banyak walaupun beberapa kajian klinikal telah dilakukan untuk menunjukkan keberkesanan untuk apa-apa syarat tertentu di luar kekurangan vitamin B5. Pada dos yang disyorkan sebanyak 5 mg sehari di kalangan orang dewasa, vitamin B5 adalah OK. 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adakah selamat untuk mengambil kompleks vitamin tambahan B selama-lamanya?

Answer: Bolehkah anda mengambil kompleks vitamin tambahan B selama-lamanya tanpa sebarang kesan sampingan?
A: Makanan Tambahan yang mengandungi Vitamin B umumnya diterima dengan baik. Sakit perut yang sederhana mungkin berlaku. Kesan-kesan ini biasanya sementara dan boleh hilang dalam masa badan anda menyesuaikan produk ini.




Btw, Health makes you pretty
Izura
0126647809

Testimoni Vivix PART 1


Antara Testimoni Vivix by SHAKLEE
Izura
0126647809















Nak Urgent?

Antara Ready Stok saya.. setakat 14 Jun 2014..
Ada nak?

Contact saya
0126647809

Area~ Shah Alam, PJ, Pusat Perubatan Universiti Malaya, Universiti Malaya..









Sabun Basuh pinggan

If we hesitate to mention that fresh-scented Dish Wash is soft on hands and the earth, it's only because you might think it's soft on grease. But trust us. You need only a few drops to tackle a pile of greasy dinner aftermath. Really. Just a few. This is an exercise in restraint.

PTPA provides an objective means to discover, appraise and promote new products designed to enrich family living. Awards are presented to companies whose products are deemed exceptional by a knowledgeable and unbiased panel of experts. 

(petikan dari Website SHAKLEE)









Dish Wash Concentrate.



Lembut pada tangan anda

Semula jadi, di buat dari sumber yang berasaskan tumbuhan
Sabun tahan lama
Tidak meninggalkan kesan malah memberikan berkilau bersih
Hanya beberapa titik untuk membersihkan segala pinggan atau periuk dalam sinki anda.


U ols tahu tak?

Beberapa cecair pinggan mangkuk menggunakan surfaktan berasaskan petroleum, yang mengandungi bahan pencuci seperti dietanolamina (DEA) dan natrium dodecylbenzensulfonate. Kedua-dua bahan-bahan boleh menjadi kulit dan iritasi mata.

Dapatkan Dish Wash Concentrate.. tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya yang lain.


Istimewanya  Shaklee

Selamat
Tanpa toksik
Hypoallergenic
Tiada klorin
Ringan di tangan anda
pH yang seimbang
Tiada bahan kimia berbahaya
Berkuasa


Menghilangkan kesan minyak

Pekat - mencuci lebih piggan dengan bebereap titik saja
Sabun tahan lama
Go Green

Semula jadi, bahan-bahan mampan sumber - yang dihasilkan daripada jagung dan kelapa

Biodegradable
Tiada Fosfat
Tiada pewarna
Pembungkusan boleh dikitar semula
Selamat untuk sistem septik dan air kelabu


Siapa yang perlu?

~ kulit sensitif
~ kulit ekzema
~ kulit pedih dan merekah
~ kalau basuh pinggan kena pakai sarung tangan
~ kulit tak bole selalu kena air





Memenangi awar. PARENT TESTED- PARENT APPROVED






Btw Health makes you pretty
Izura
0126647809



Soya penyebab Kanser!

Soya

 Adakah selamat untuk pesakit kanser?

oleh Ami Karnosh, seorang pakar pemakanan yang diperakui Seattle
Soalan yang sering ditanya

Pengambilan soya organik adalah cara yang mudah, murah dan sihat untuk menambah lebih banyak protein, sayur-sayuran dan serat dalam diet anda. Tetapi pesakit kanser ramai yang tersilap diberitahu untuk mengelakkan soya kerana makanan tersebut mengandungi fitoestrogen, bahan kimia yang boleh meniru hormon estrogen. Oleh kerana bahan api phytoestrogen kanser payudara, soya telah lama menjadi punca kebimbangan. Rakyat bimbang bahawa ia mungkin meningkatkan risiko kanser berkaitan hormon (seperti payudara, rahim dan ovari) atau re-currence of cancer

Soya sebenarnya adalah salah satu daripada beratus-ratus makanan, termasuk bawang putih, oat, lobak merah dan banyak lagi, yang mengandungi phytoestrogen. Tetapi estrogen berasaskan tumbuhan tidak adalah sama seperti hormon estrogen. Benar, estrogen yang ada dalam sel-sel tertentu untuk mengaktifkan pertumbuhan hanya terdapat pada haiwan. Soya bukan makanan hormon. Walaupun phytoestrogen boleh diikat pada tapak sel yang sama seperti estrogen, mereka mempunyai kira-kira 1,000 kali lebih potensi daripada estrogen sebenar dan mereka tidak boleh menghidupkan sel-sel yang sama yang estrogen akan pada tahap yang sama. Kerana itu, mereka boleh menjadi sangat pelindung. Pthyoestrogen membekalkan bantuan blok tapak reseptor sel, mengurangkan kawasan di mana estrogen dalam badan boleh dilampirkan. Memandangkan serat yang cukup dalam diet dan mengelakkan daripada makanan estrogen (seperti tenusu yang tinggi lemak dan daging), ini akan mengurangkan estrogen secara keseluruhan.
Antara kebimbangan yang datang dari satu siri kajian makmal di mana protein dalam soya telah diasingkan dan diletakkan dengan sel-sel kanser dalam masakan petri. Sel-sel kanser membesar, tetapi penyelidik mengakui bahawa mana-mana protein, walaupun dari sumber-sumber lain seperti gandum, jagung, rumput atau tomato, akan membuat sel-sel berkembang.

Dalam kajian manusia, para saintis tidak mendapati bahawa diet yang tinggi dalam peningkatan soya risiko kanser payudara. Malah, kebanyakan telah menemui sebaliknya. Jangka panjang Semua kajian manusia soya telah menunjukkan kesan perlindungan terhadap kanser, kanser berulang lebih sedikit, atau mempunyai neutral penemuan (tidak negatif ataupun kesan positif). Tidak pernah wujud sebarang korelasi langsung antara soya dan kanser. Soya juga telah ditunjukkan untuk melindungi jantung dan kesihatan payudara di kalangan wanita yang memakannya semasa akil baligh.

.Seperti kebanyakan makanan berasaskan tumbuhan, soya boleh menjadi sebahagian yang sihat daripada diet yang berkhasiat, walaupun untuk pesakit kanser Jika anda memilih untuk makan soya, harus diingat dua kaveat Soya adalah salah satu makanan yang diubah suai secara genetik yang paling di negara kita;. 92 peratus daripada kacang soya yang ditanam di AS diubah suai secara genetik dan yang mungkin tidak dalam bentuk yang sihat. Pilih bentuk organik soya. Juga, mengelakkan "diasingkan soya protein" (terdapat dalam banyak bar, shake, dan lain-lain) sebagai ramuan. Pengilang mengambil semua nutrien lain daripada kacang soya dan mengekalkan hanya protein murah, cara yang mudah untuk meningkatkan protein dalam makanan ini. Sebaliknya, mencari seluruh bentuk soya.


Soya telah terbukti menyebabkan kanser payudara?



Tidak, itu maklumat yang salah. Soya sebenarnya tidak pernah terbukti menyebabkan kanser dalam kajian manusia. Kesemua kajian itu telah menunjukkan kesan perlindungan terhadap kanser, berulang kanser lebih sedikit, atau mempunyai penemuan neutral (tidak negatif ataupun kesan positif). Tidak pernah berlaku apa-apa korelasi langsung antara soya dan kanser.



Pilih lah Soya yang selamat~ Non GMO soya.. refer 




Btw, Health makes you pretty
0126647809
Izura





Sayang nya kat anak kan?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Sering kali kita di kejutkan dengan kematian atau kemalangan melibatkan kanak2. Sakit hati? Geram? Sedih? Bercampur baur perasaan kita..

Ok, berkaitan dengan anak, saya nak cerita tentang set kesihatan anak anak. MEALSHAKES, CHEWABLE VITAMINC, OMEGA..
Anak bujang saya makan semua tu. Tak tolak pon..


Kebaikan MEALSHAKES
♡ anak kurang demam atau jarang
♡ aktif dan bertenaga
♡ tidak sembelit
♡ sedap sebab anak saya suka sangaat.


Kebaikan CHEWABLE VITAMINC 100mg
♡ sedap rasa oren
♡ seperti yang kita tahu vitaminC mengikatkn antibodi. InshaALLAH anak kurang di jangkiti bakteria penyebab penyakit.
Sehari saya beri 2biji vitaminC.
Mak budak atau bapak budak boleh makan jugak.. tapi lebihkan dosage.


Kebaikan OMEGA
♡ terkenal dengan minyak ikan yang membantu perkembangan IQ dan minda kanak2.
Seminggu hanya 1 atau 2 biji sahaja.


                                                    









anak saya.. Muhammad Adam Harith masa umur 3tahun.. 






 Btw, health makes you pretty
  Izura
     0126647809

vitamin E yang cantik~

Hai u ols..
Bulan jun, Bulan kecantikan.
Ok.. hari ini saya nak bercerita tentang Vitamin E ;)

Apa istemewanya Vitamin E SHAKLEE ni?
VitaminE adalah salah satu agen anti-penuaan. Vitamin E SHAKLEE ini di saluti dengan selenium.

Apa Selenium?
~Kombinasi Vitamin E dan Selenium melambatkan proses penuaan. Ia terbukti mencegah penuaan sebelum waktunya.



~Selenium diperlukan untuk penghasilan gluthathione peroxidase yang merupakan antioksidan utama di dalam setiap sel tubuh. Selenium bertindak sebagai pelengkap untuk menyempurnakan tindak balas/ fungsi Vitamin E.

~Vitamin E dan Selenium juga membantu kesuburan lelaki dan wanita. Lelaki memerlukan Selenium lebih berbanding dengan wanita kerana lelaki akan kehilangan Selenium melalui pengeluaran air mani. Vitamin E dan Selenium membantu meningkatkan penghasilan sperma yg berkualiti.

~Gabungan Vitamin E & Selenium mampu meningkatkan pengeluaran kualiti sperma yang baik...kepada yang sedang berhajat untuk menambah bilangan ahli keluarga eloklah makan vitamin E Shaklee ye :-)

~Gabungan selenium dan vitamin E mampu meningkatkan antioksidan dan seterusnya mengurangkan kesan negatif radikal bebas (antara penyebab kanser) terhadap badan kita










~Turut membantu mengurangkan masalah psoriasis.

~Bantu mengilatkan dan menyuburkan rambut ;)



~Kombinasi vitamin E dan Selenium membantu mengurangkan simptom 'hot flashes' yang di alami oleh wanita menopause.











Kebaikan biji anggur + vitamin E:
Ekstrak biji anggur mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol.

Kuasa antioksidan polifenol adalah 20 kali lebih baik dari vit E dan 50 kali lebih baik daripada vitamin C .. dalam erti kata lain, minyak biji anggur ni amat berkesan mengatasi masalah kanser serta amat baik untuk awet muda dan mampu memelihara kecantikan. Selain itu, grape seed extract turut terbukti berkesan untuk menguatkan sistem imun badan (anti-kanser), menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul... , mencantikkan kulit dan rambut


                                                        Btw, Health makes you pretty,
                                                                        IZURA
                                                                  0126647809

Bulan jun,  bulan kecantikan ..
buy 6 free 1
free membership dengan SHAKLEE..